Over ons

Toegevoegde waarde bieden op uw hotelkamers: dat is ons doel. Als onderdeel van HotelPartner ondersteunt Rollaway daarom de hoteliers, samen met HotelPeople, HotelSource en HotelEquip. Daarnaast hebben we een alliantie met de online expert Out of Site.

Deze nauwe samenwerking zorgt voor een zeer compleet dienstenpakket, waarvan u via één contactpersoon gebruik kunt maken. Zo speelt u feilloos, adequaat en flexibel in op de ‘gastbelevingscirkel’. Samen met u bundelen wij onze expertise en kracht. We combineren kwaliteit en professionaliteit met persoonlijk contact en daadwerkelijk partnerschap.

Kwaliteit

Uw gasten beoordelen u op kwaliteit. Dus zoekt u een partner die kwaliteit biedt. Qua werkzaamheden, producten én samenwerking.

Professionaliteit

U kunt volledig bouwen op onze professionele organisatie en werkwijze. We zijn NEN-gecertificeerd en beschikken over het OSB-keurmerk.

Flexibiliteit

We bieden hoteliers flexibele kwaliteitsoplossingen en gemak. Oplossingen die de capaciteit van kamers vergroten en bijdragen aan de ultieme klantbeleving.